Medewerkers

Susan

Susan Nuruwe

Het voelt voor mij als een voorrecht om kinderen tijdens de eerste jaren van hun leven te mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Samen met de ouders kijken we naar de behoeften van hun kind. Door mijn positieve communicatie en handelen heb ik een goede invloed op het welbevinden van elk kind op onze groep. De fijne sfeer op onze kinderopvang is daardoor merkbaar voor zowel de kinderen als de ouders en de medewerkers.

Yvette van Aken

Mijn naam is Yvette van Aken en ik werk al jaren met veel plezier met jonge kinderen. Door ieder kind die aandacht te geven dat het nodig heeft, draag ik er aan bij dat het een plezierige tijd heeft bij “Kinderopvang De 5”. Voelt het kind zich veilig, dan krijgt het de ruimte om zich te ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om activiteiten aan te bieden die passen bij de leeftijd en behoefte van het kind. Door vooral veel plezier te maken met elkaar ga ik iedere keer met veel enthousiasme naar mijn werk.

Yvette
Marlon

Marlon Timessen

Hallo, Ik ben Marlon Timessen. Het werken met kinderen is wat ik het allerliefste doe; kinderen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, maar vooral ook samen er een gezellige en leuke dag van maken! Kinderopvang de 5 is een hele fijne plek om te werken en de kinderen maken mij ontzettend blij.

Silvana Hubers

Ik ben Silvana Hubers en als klein meisje wist ik het al… later wil ik met kinderen werken! Die droom is uitgekomen! Ik vind het observeren en begeleiden van kinderen super interessant en de spontaniteit van jonge kinderen motiveert mij om er samen met hen een leerzame en waardevolle dag van te maken. De methodiek waar wij mee werken maakt elke dag op Kinderopvang de 5 weer interessant en inspirerend.

Silvana
Kristel

Kristel van Raaij

Hoi! Mijn naam is Kristel van Raaij. Met veel enthousiasme en plezier werk ik met kinderen. Door hen te mogen begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling en hen die aandacht te geven die zij nodig hebben, draag ik er aan bij dat het een plezierige tijd heeft bij Kinderopvang ‘de 5’. Kinderopvang ‘de 5’ biedt een zeer positieve en gezellige sfeer voor kinderen, ouders en medewerkers. Samen veel plezier beleven en er vooral een leuke dag van maken!

Merel

Merel ten Haaken

Hallo, ik ben Merel ten Haaken. Wat mij aanspreek bij De 5 is de kleinschaligheid, de sfeer en de liefdevolle communicatie naar het kind toe. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo/manier en hierdoor is ieder kind uniek. Bij ons staan de behoeftes van het kind centraal, ook vind ik het belangrijk dat een kind zich gezien en gehoord voelt. Ik vind het leuk om te observeren en mee te gaan in de beleving van het kind. De spontaniteit van jonge kinderen motiveert mij om er samen met hen een waardevolle, leuke en gezellige dag van te maken in een veilige vertrouwde en uitdagende omgeving.

Marieke Gesthuizen

Hallo, mijn naam is Marieke Gesthuizen. Kinderen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling doe ik iedere dag met veel enthousiasme en plezier. Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor het kind zodat het kind de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Kinderopvang de 5 is een fijne werkplek en mijn passie is om er samen met de kinderen een ontspannen en gezellige dag van te maken.

Marieke
Anke

Anke Kuiperij

Hoi! Mijn naam is Anke Kuiperij. Ik ben werkzaam als BBl-er op kinderopvang de 5. Daarnaast volg ik de studie Pedagogisch medewerkster. Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om de ontwikkeling van kinderen te volgen en daarin te ondersteunen en begeleiden. Ik doe dit met erg veel plezier en ik hoop dat ik samen met de kinderen van elke dag een feestje kan en mag blijven maken.