Coronabeleid: Lees hier meer over hoe wij omgaan met corona

Medewerkers

Susan

Susan Nuruwe

Het voelt voor mij als een voorrecht om kinderen tijdens de eerste jaren van hun leven te mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Samen met de ouders kijken we naar de behoeften van hun kind. Door mijn positieve communicatie en handelen heb ik een goede invloed op het welbevinden van elk kind op onze groep. De fijne sfeer op onze kinderopvang is daardoor merkbaar voor zowel de kinderen als de ouders en de medewerkers.

Yvette van Aken

Mijn naam is Yvette van Aken en ik werk al jaren met veel plezier met jonge kinderen. Door ieder kind die aandacht te geven dat het nodig heeft, draag ik er aan bij dat het een plezierige tijd heeft bij “Kinderopvang De 5”. Voelt het kind zich veilig, dan krijgt het de ruimte om zich te ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om activiteiten aan te bieden die passen bij de leeftijd en behoefte van het kind. Door vooral veel plezier te maken met elkaar ga ik iedere keer met veel enthousiasme naar mijn werk.

Yvette
Marlon

Marlon Timessen

Hallo, Ik ben Marlon Timessen. Het werken met kinderen is wat ik het allerliefste doe; kinderen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, maar vooral ook samen er een gezellige en leuke dag van maken! Kinderopvang de 5 is een hele fijne plek om te werken en de kinderen maken mij ontzettend blij.

Silvana Hubers

Ik ben Silvana Hubers en als klein meisje wist ik het al… later wil ik met kinderen werken! Die droom is uitgekomen! Ik vind het observeren en begeleiden van kinderen super interessant en de spontaniteit van jonge kinderen motiveert mij om er samen met hen een leerzame en waardevolle dag van te maken. De methodiek waar wij mee werken maakt elke dag op Kinderopvang de 5 weer interessant en inspirerend.

Silvana
Kristel

Kristel van Raaij

Hoi! Mijn naam is Kristel van Raaij. Met veel enthousiasme en plezier werk ik met kinderen. Door hen te mogen begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling en hen die aandacht te geven die zij nodig hebben, draag ik er aan bij dat het een plezierige tijd heeft bij Kinderopvang ‘de 5’. Kinderopvang ‘de 5’ biedt een zeer positieve en gezellige sfeer voor kinderen, ouders en medewerkers. Samen veel plezier beleven en er vooral een leuke dag van maken!

Sharon Logtenberg

Hallo, mijn naam is Sharon Logtenberg, het werken met kinderen doe ik met veel plezier. Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen tijdens het spelen en de bezigheden van aller dag. Ook is het leuk om samen met de kinderen te spelen en te ontdekken. Samen met de ouders van de kinderen en mijn collega’s probeer ik het beste op ieder kind aan te sluiten. Het mogen en kunnen bieden van een veilige plek voor kinderen, is voor mij een droom die uitkomt.

Sharon